Tesla -Transmiter

 • tesla transmiter2

  CENA: 9700E (domet 35 m)

  CENA: 1950E  (domet 4-5m)                  

   

  Generator skalarnih talasa – dimenzionalno bogatije forme energetske vibracije

  PRE PRVOG KORIŠĆENJA APARATA POTREBNO JE UKLJUČITI APARAT PREKO ADAPTERA NA STRUJU I OSTAVITI PREKO NOĆI (najmanje 8 sati) RADI PUNJENJA AKUMULATORA.

  KRATKO UPUTSTVO ZA UPOTREBU:

  1- uključite prekidač na gore te pritisnite taster START – aparat radi 10 min (a ako se prekidač-taster pritisne na dole ukljucuje se aparat koji ostaje celo vreme ukljucen dok se ne iskljci pomeranjem prekidaca na gore)

  2- pritisnite taster «START»

  3- prekidač u desno – Šuman frekvencije aktivitati

  4- prekidač u desno – skeniranje uključeno

  5- prekidač u levo skeniranje isključeno

  * Posle 10 minuta se aparat automatski iskljući pa se samo ovaj prekidač prebaci u levo i opet pritisnite taster «START»

  Sada se može dugmetom HF podesiti željeno delovanje na određenedelove tela:

  - sasvim u levo delovanje na noge

  - srednji položaj deluje na telo i unutrašnje organe

  - sasvim u desno delovanje na glavu i mozak (ne delovati duže od par minuta!)

  Posle 10 minuta se aparat opet automatski iskljući pa se može ceo postupak ponoviti individualno po želji više puta (a ako se prekidač-taster 1- pritisne na dole uključuje se aparat koji ostaje celo vreme uključen dok se ne iskljći pomeranjem prekidača na gore)

  Optimalna udaljenost između aparata i korisnika za verziju 7-0ts iznosi između 1,5 do 3 metra

  tesla-transmiter

   

   

  Svi uređaji poseduju CE- certifikat Evropske unije

  Aparat može i bez prestanka ostati priključen na struju i to ne škodi akumulatoru, a time je aparat stalno spreman i za mobilnu primenu u nekoj drugoj prostoriji, bašti, stakleniku, kod životinja itd.

  Ako aparat duže ostane bez priključka na struju te se akumulator isprazni nije moguće uključiti aparat dok se ne napuni akumulator te je neophodno aparat preko adaptera priključiti na struju220v.

   NAPOMENA: Uredjaji nisu predvidjeni za dijagnostiku ili lečenje medicinskih problema. Iznesene informacije se ne smeju koristiti kao medicinski saveti. Ne preuzimamo odgovornost ako se aparat ne koristi prema navedenim informacijama.
   
  tehnicke karakteristike tesla
   

  SNIMAK UČINKA TESLA-TRANMITERA NA ENERGETSKO POLJE ČOVEKA

  Na ovom snimku možete videti koliko je polje pozitivne energije oko žene bioenergetičara.

  Na narednom snimku se vidi koliko Tesla Transmiter uvećava pozitivno energetsko polje kod čoveka.  (Snimljeno PIP kamerom)

   

  TESLINI SKALARNI TALASI

  Inž. Goran Marjanović, je dugogodišnjim proučavanjem Teslinog rada kroz brojne eksperimente uspeo da reši tajnu Tesline zavojnice.GoTT zavojnica svojom specijalnom konstrukcijom pri radu emituje „Tesla talase“ što nije slučaj sa postojecim Teslinim transformatorima koji su na svetskom tržištu.

  Da je ovo rešenje zaista jedinstveno dokazuju snimci PIP kamerom (Polycontrast Interference Photography), što je potvrdila i kancelarija njenog pronalazača, Dr. Hary Oldfield-a*, koji je najveći svetski autoritet na polju PIP fotografije.

  GoTT-PIP

  Inž. Goran Marjanović je ove talase nazvao „Tesla talasi“ ili Teslioni , i ovako ih definiše: „Tesla talasi su skalarne prirode, imaju vlastiti kvant nosilac i nisu samo kvantitativno različiti po frekvenciji od klasičnih, transverzalnih, tzv. „hercijanskih“ EM talasa čiji je kvant nosioc foton, nego i kvalitativno – po svojoj energetskoj strukturi i formi. Oni su dimenzionalno bogatija forma energetskih vibracija.”

  GoTT-Oldfild

  Snimci Dr. Prof. Lj. Ristovskog, načinjeni kamerom za polikontrastnu interferentnu fotogtafiju koja omogućuje vizuelzaciju bioenergetskih polja, svedoče da Tesla talasi postoje i u prirodi – na piramidalnim i njima sličnim i strukturno srodnim objektima.

  Značajan projekat praktične primene GoTT-a je predviđen u saradnji sa arhitektonskim biroom „Izano“ gosp. Milana Nikolića:

  …U srcu Mediterana, na prelepom i Suncem obasjanom ostrvu Kritu, vila Zora pedstavlja vam se sa svim svojim čarima…. Najveći poznavalac kosmičke energije u istoriji čovečanstva , Nikola Tesla, svojim sledbenicima ostavio je znanja koja su ugradjena u temelje vile Zore. Frekvencije koje pulsiraju zemaljskim i kosmičkim ritmom, iz posebnih, skalarnih bio-retranslatora razvijenih na bazi Teslinih tehnologija, pružaju sve potrebne uslove korisnicima ovog objekta za zdravo življenje i uspešno poslovanje….

  Snimak planine Rtanj načinjen PIP kamerom ukazuje na prisustvo energija iz centralnog dela bioenergetskog spektra i tako potvrdjuje Teslinu tvrdnju da svuda oko nas postoji nepresušan izvor kosmičke energije.

  PIP snimak klasične, Tesline, visokonaponske zavojnice pokazuje da njenim delovanjem struktura ambijentalnog polja nije promenjena iako je napon u sekundaru te zavojnice iznosio više od stotinu hiljada volti tako da su sa njenog vrha, tzv. „top loada“ emitovane strujnice od desetak centimetara. Medjutim, na PIP snimku GoTT zavojnice koja je motana po specijalnim Teslinim principima (po kojima je Nikola Tesla kreirao svoju čuvenu dodatnu zavojnicu u Kolorado Springsu) jasno se vidi da ona generiše stojeći talas, verovatno skalarne prirode, i emituje bljeskove energije, ovde predstavljene zelenom bojom, koja se, kada je reč o bioenergetskim poljima, često povezuje sa lekovitim, isceljujućim zračenjem, energetskim balansom i blagostanjem!

  Pored interesantnih kvantno-fizičkih efekata, delovanjem Generatora Teslinih Talasa na objekte iz hiper-fine oblasti mikrosveta, moguće je očekivati i niz povoljnih uticaja na bio-energetske strukture i korisnih delovanja u oblasti komplementarne medicine. Šta više, imajući u vidu da su Teslini talasi mnogo pogodniji za komunikaciju sa dubljim aspektima bića, jer se radi o suptilno-energetskim vibracijama koje su im strukturno i energetski bliže, samim tim srodniji, povoljniji i prirodniji medijum za transfer informacija na fizičkom nivou ali takodje i na mentalnom, emotivnom i spiritualnom, verujemo da njihova primena može dovesti do razvoja svesnosti i napretka na svim nivoima. Šta više, Tesla talasi stimulišu organizam da se rekonstruiše i da uskladi svoju vibraciju sa energetskim spektrom planete Zemlje i, na neki način, ”frekvencijom” DNK Univerzuma.

  Aktuelona su tri modela, od jednostavnijeg ali mobilnog uređaja sa ugrađenim akumulatorom do modela koji bi zainteresovanim kupcima omogućio veliku fleksibilnost eksperimentisanja; varijacija frekvencije oscilatora, modulacija sa Šumanovim, alfa, beta i gama talasima kao i mogućnosti priključka eksternih elektroda ili dodatnih aparata.

  Rezultati koji se mogu očekivati prilikom primene skalarnih talasa:

  Prema dosadašnjim istraživanjima delovanja specifičnih talasa, koje dokazano zrače piramide, postoje verifikovani rezultati koji se mogu očekivati i prilikom primene skalarnih talasa GoTT-a:

  1. Deluje podsticajno na podsvesnu razinu čoveka (emocije,intuicija …)

  2. Čisti i stabilizira auru i čakre, pospješuje ozdravljenje te prevenira razvoj bolesti.

  3. Potiče dehidraciju organskih i anorganskih tvari te na taj način ubija mikroorganizme (posredno sterilizacijsko djelovanje)

  4. Povećava preživljavanje stanica u tkivima inficiranim virusima i bakterijama

  5. Pospješuje klijanje semenja, rast biljaka i sazrevanje plodova

  6. Ubrzava encimatsko delovanje

  7. Energizira vodu za piće i zalevanje biljaka.

  8. Pospješuje polimerizaciju i fermentaciju.

  9. Pospješuje kristalizaciju (znatno veći, jednoličniji i lepši kristali)

  10. Regenerira reverzibilne dislokacije u kristaliničnoj strukturi metala “istjerivanjem” zaostalih dipolnih molekula vode iz mikrokristalnih šupljina (netermička mikrovalna dehidracija).

  Pošto su uređaji GoTT kopija Teslinog Magnifying Amplifiera iz CoSpgs-a izmedju koga je uspostaviljena puna analogija sa piramidalnim strukturama i gradjevinama koje ispunjavaju uslove opšte-kosmičke saglasnosti (prostorno-vremenska harmonija, vremensko-prostorni sinhronicitet i njihova medjusobna koherentnost). To su veštačke gradjevine nastale pažljivim planiranjem njihovih oblika i lokacije, izgradjeni nama nepoznatom tehnologijom čija je svrha i namena: očuvanje osnovne kosmičke vibracije (energetskog spektra) odgovarajućih denziteta lokalnih bioloških struktura živih bića.

  Dakle, po svemu sudeći, pored svoje namene kao svetilišta, grobnice i sličnih, piramide prvenstveno čuvaju prirodu, naše zdravlje i održavaju svesnost civilizacije na nužno potrebnom nivou, naravno – u granicama svojih mogućnosti …

  Na potpuno analogan način, Generator Teslinih Talasa može da dovede vibracijski nivo svih telesnih struktura bića u svoje prirodno stanje.

  Goran-0001

   Modulacija Šumanovim / teta / alfa / beta / gama talasima

  Generatori skalarnih talasa serije GoTT imaju mogućnost interne modulacije

  Važan geofizički fenomen su Šumanovi talasi (Schumann frequency) koji predstavljaju fizičku vezu između ritma sunca, meseca, planeta i ostalih nebeski tela sa čovekovom psihom i telom.

  Radi se o vibracijama koje nastaju između zemljine površine i jonosfere a koje je još 1950 godine konstatovao nemački fizičar W.O. Schumann. Ljudski organizam (a i organizmi svih ostalih živih bića pa i biljaka) se još iz praistorije navikao na energetsko polje tih vibracija tako da sva ostala zračenja koje primamo iz svih mogućih električnih naprava, gradske mreže, ali i antena mobilne telefonije i sl. (elektro-magnetni smog), ometaju zdravlje i razvoj živih bića u manjoj ili većoj meri.

   

  Uređaji serije GoTT emitovanjem Teslinih skalarnih talasa koji su modulisani Šumanovim talasima stvaraju takvu energetsku atmosferu da za čoveka ometajuća zračenja gube tj. slabe svoj uticaj. Osim toga postoji mogućnost da se Teslini talasi modulišu i drugim vibracijama koje mogu da deluju stimulativno na čovekov organizam:

   

  Vibracije proizvedene modulacijom Teslinih talasa sa frekvencijama od:

  - 2 Hz vrše regeneraciju nerava /Oschman 2009/

  - 4 do 8 Hz – teta talasima – mogu dovesti čoveka u duboki, opuštajući san i stanje duboke meditacije, omogućavaju lakše učenje, prisećanje i inspiraciju. Prema istraživanjima naučnika Elmer und Alyce Green (Menninger Foundation) teta talasi su idealni da omoguće novu svest koja je čvrsto vezana sa osećajem prijatnosti, psihičkog zdravlja i regeneracije.

  - 7,8 HZ – Šumanovi talasi dobrim delom poništavaju negativne vibracije okoline (veoma korisni kod meteopata) Dr. Norman Shealy je konstatovao da već posle 20 minuta te frekvencije podižu za 25% nivo hormona DHEA tzv. Antiaging Effekt i povećanje moći koncentracije dejstvom beta endorfina hormona rasta za. 25%. Malim povećanjem te frekvencije se postižu još bolji rezultati aktivnosti žlezdi sa unutrašnjim lučenjem (Brže frekvencije aktiviraju mozak, povećanje pažnje i koncentracije).

  - 8 do 13 Hz – alfa talasi – opuštanje i usmeravanje pažnje ka spolja.

  - 13 do 15 Hz – beta talasi – nije preporučivo (mogući nepoželjni simptomi)

  - 15 do 18 Hz – beta talasi – aktivno usmerenje čoveka ka spolja.

  - 35 do 100 Hz – gama talasi – izazivaju hiperaktivnost, omogućuju vrhunske sportske mogućnosti ali još nisu dovoljno ispitani.

   

  Neutralizacija geopatogenih zračenja:

  Aktiviranjem Teslinih u kombinaciji sa Šumanovim talasima.

  Poznat je negativan uticaj geopatogenih zračenja koja nastaju pod uticajem podzemnih vodenih tokova koji se u nekim predelima ukrštaju i pri tome nastaju takve vibracije koje veoma štetno deluju na čovekov organizam. Takve „energetske čvorove“ nisu samo rašljari konstatovali, već zaista i merni instrumeti naučnika istraživača uz pomoć preciznih magnetometara. Da su takva mesta veoma štetna ako se u njihovoj blizini boravi više časova dnevno dokumentovali su i prof. Aschoff 1986 godine i iz engleske Dulwich Health Society prof. Gordon 1988 god.

  Pažnja: GoTT uredjaji su namenjeni isključivo za eksperimentalne svrhe.

  GoTT uredjaji nisu predvidjen za dijagnostiku ili lečenje bilo kakvih medicinskih problema.

  Uredjaji GoTT serije su namenjeni u edukativne i eksperimentalne svrhe i iznesene informacije se ne smeju koristiti kao medicinski saveti.

  Gott-73-opis

  Testiranje Generatora Teslinih talasa

  Prva zvanična ispitivanja uredjaja  izvršena su 24.02.2012. godine u u Medjunarodnom udruženju za promociju i razvoj kvantne medicine Quantess. Testiranja su izvršena u prisusutvu i pod nadzorom dr. med. Slavice Aranđelović, dr. Ivane Džamić i inž. Gorana Marjanovića.

  U eksperimentu su učestvovale tri osobe, dva muškarca i jedna žena.Neposredno pre eksperimenta učesnicima je izmeren krvni pritisak i temperatura na više karakterističnih tačaka na telu pomoću specijalne termalne (IC) kamere. Nakon toga, utvrdjeno je i energetsko stanje organizma testiranih osoba pomoću GDV kamere tj. dijagnostikom na osnovu kirlijanove fotografije po metodi dr. Korotkova. Nakon toga uključen je Generator Teslinih talasa, model GoTT-7-0 u trajanju od 20 minuta.

  GoTT_Prvi_Eksperimenti

  Testirane osobe su sedele na udaljenosti od oko 2 m od uredjaja. Odabrana je radna frekvencija od 880 kHz koja predstavlja Hercijansku rezonantnu frekvenciju Generatora bez uzemljenja. Ovaj mod rada je namerno izabran kao naj-nepovoljniji jer je cilj bio utvrdjivanje eventualno-mogućih negativnih efekata. Nakon isključenja uredjaja ponovo su izvršena sva merenja i dijagnostika energetskog stanja tela GDV kamerom.

  Analiza rezultata je pokazala da je kod sve tri testirane osobe došlo do globalnog poboljšanja energetskog stanja organizma u celini. Energetski ”manjkovi” u auri su “popunjeni” ili nadopunjeni a tamo gde je aura bila malo naglašenija, energetski nivo je smanjen. Finija i ujednačenija struktura aure sa ravnomernijim energetskim novoom ukazuje zapravo na to da je delovanjem uredjaja GoTT-7-0 energija organizma izbalansirana i korigovana što približnije srednjem, prosečnom nivou, i na taj način organizam doveden u najoptimalnije energetsko stanje.

  Veoma povoljno delovanje uredjaja može se videti i na snimcima Normalizovanog energetskog nivoa pojedinih čakri čiji je disbalans posle seanse vidljivo smanjen i doveden na gotovo idealan, neutralan, nivo.

  Ni jednom od učesnika eksperimenta krvni pritisak nije porastao – čak se i neznatno smanjio, kao i broj otkucaja srca. Temperatura karakterističnih tačaka je ostala gotovo nepromenjena. Ukratko, svi kontrolni parametri su ostali približno isti kao na početku eksperimenta.

  Obzirom da su u ovom istraživanju testirane samo tri osobe, nemože se doneti neki visoko pouzdan i definitivan zaključak ali uočeni rezultati su ipak vrlo, vrlo ohrabrujući.

  Dr. Slavica Aranđelović, dr. Ivana Dzamić i inž. Goran Marjanović su ocenili GoTT veoma pozitivno, složivši se da je taj uredjaj – barem prema ovim prvim, preliminarnim ispitivanjima – zaista neka vrsta ”bioenergetske fontane“!

  Konačan zaključak je da su sva dalja istraživanja i ispitivanja ovog uredjaja opravdana i vrlo perspektivna.

  Prilog – deo matrijala, ilustracija izvršenih merenja aparaturom:

  GDV CAMERA by Dr. Korotkov

  U Beogradu, 27.02.2012.g. Goran Marjanovć.

   

  PRILOG 1 aura deteta obolelog od multiple skleroze

  Mogućnost primenjene metode ilustrujemo primerom jednog ranije napravljenog snimka istim uredjajem koji je korišten i u našem eksperimentu. Na ovom snimku se vidi aura deteta obolelog od multiple skleroze pre tretmana (desno) i nakon (levi snimak) jednosatnog boravka na mestu sa jakim energetskim delovanjem (Čitluk). Vidi se znatno poboljšanje ali ipak i to da je problem na energetskom nivou glave deteta i dalje ostao prisutan.

  GoTT_Prvi_Eksperiment-dete

   

   

  PRILOG 2 aura testirane muške osobe

  Na narednoj slici je prikazano energetsko stanje jedne od osoba testiranih u našem eksperimentu. Sasvim se jasno vidi da je nakon 20-minutnog tretmana Teslinim talasima emitovanim iz GoTT-7-0 aura testirane osobe ”popunjena” i bitno poboljšana (snimak desno).

  GoTT_Prvi_Eksperimenti-covek

  Na narednom snimku se vidi ista energetska promena iste osobe, prikazana pojedinačno, za sve organe tela po energetskim nivoima. Vidi se da je plava krivulja koja opisuje energiju pojedinih organa posle seanse mnogo blaža i oblija što ukazuje na to da su i energije ujednačenije.

  GoTT_Prvi_Eksperimenti - grafikon muskarac

  Naredni snimak ilustruje činjenicu da su 20.-minutnim tretmanom GoTT-7-0 izbalansirana i energetska stanja SVIH čakri (šrafirane povrsine) i njihov disbalans smanjen u odnosu na početno stanje (lopte u boji). Na istom snimku, desno gore vidi se ono najvažnije – Normalizovani energetski nivoi pojedinih čakri su korigovani na mnogo optimalniji nivo!!!

  cakre