Uređaj za pravljenje srebrne vode

 • jonizator vode srebrna-voda

   

  CENA: 150E (apartat + srebrne elektrode + sprej bočica)

   

  Ovim uređajem se pravi srebrna ili jonizirana voda.

  Molekul srebra u toku dana uzima od Sunca do 21 pozitivan jon. Kroz elektrolizu vode ovakvo srebro može u vodu da otpusti tah 21 pozitivan jon od ukupna 42 pozitivna jona koje sadrži. Molekuli tako obogaćene vode pozitivne jone iz srebra raznose do oštećenih ćelija organizma. Noću pod uticajem crnog sunca ( crne materije), ćelije našeg organizma gube svoju zaštitu i jone i tako stare. Svake noći naš organizam je udaru 10 000 takvih zraka. Ovu vodu treba piti noću, jer noću starimo, a danju nas sunce napaja pozitivnim jonima. Ovakvu vodu treba mućkati u ustima, tako da voda kroz dva otvora na krajevima vilice ulazi direktno u krv ( ovo je najbrži put pozitivnih jona do ćelija)

  Neka istraživanja pokazuju da se uz upotrebu ovakve vode može živeti do 140 godina (dolina Hunza), pa čak i do 200 godina.

  Ovakva voda u spreju se može koristiti kao najprirodniji i najefikasniji prirodni preparat za čišćenje i podmlađivanje kože.

  Takođe, sprej se može koristiti i protiv znojenja, kao kapi za oči, sprej za bronhitis ili astmu, za opekotine od sunca, probleme sa urinarnim traktom, za čišćenje zuba i usta, za probavu, tumore i leukemiju, sidu, itd…

  Može se koristiti i za lečenje životinja, a biljke tretirane ovom vodom su otporne na parazite, imaju duplo duži životni vek i duplo su veće.

  Srebrna voda se može koristiti i kao dezinfekciono sredstvo u domaćinstvu.

   

  ZLATNA VODA

  Zlatna voda budu hipofizu i sve hormone u telu.

  Nervima je potrebno zlato da bi bolje funkcionisali.

  Istraživanja pokazuju da su hormoni i informacijske reke DNS-a funkcionišu do 10 000 puta bolje.

  Zlatna voda smiruje nervni sistem i koristi se za odvikavanje od droge, duvana, alkolola i za mršavljenje.

  Prema starim egipatskim predanjima otvara treće oko – epiphysis.

   

  CINK VODA

  Cink voda je potrebna za preko 160 enzima čistača koji transportuju i čiste otpadne materije iz organizma za 70 biliona ćelija.

  Cink je potreban i za gradnju mišića.

   

  PLATINA VODA

  Ova voda je važna za kožu, DNA, koncentraciju, pamćenje i nervni sistem.

   

  BAKRENA VODA

  Važna je za energiju, krv, nerve i imuni sistem.