M-Gen 2000

 • mgen2000 destilatorsrebrne elektrode    srebrna-voda

   

  CENA: 1950E

  (M-GEN 2000 + DESTILATOR  VODE + SREBRNE ELEKTRODE + SPREJ BOČICA)

  Ovaj komplet će Vam omogućiti da živite zdravo bez lekova i doktora.

   

  mGEN-Si

   

  Važna napomena:

  Dva sata pre upotrebe aparata potrebno je popiti 2-3 litre destilovane vode ili čaj od koprive, peršuna (stavlja se u mlaku vodu), da bi mrtve bakterije i virusi mogli lakše da prođu kroz filter bubrega. Uz to je važno jesti voćnu salatu od dvadeset vrsta vrsta sirovog voća i meda ili običnu salatu od 20-40 vrsta žitarica, povrća i semenki da enzimi čistači sve lakše izbacili iz organizma.

  Višestruka primena: M-Gen 2000 kombinuje prednosti primene biofrekventnih impulsa male struje dr. Rajfa i dr. Klark koji su dalje razradili ideju Nikole Tesle o elektroterapiji impulsima slabe struje. (Izveštaj Nikole Tesle u prilogu)

  M-Gen 2000 omogućava istovremeno delovanje preko ruku i nogu sa mogućnošču individualnog podešavanja jačine delovanja preko dva odvojena izlaza tj. preko zasebnih elektroda za ruke i noge. Potpomaže terapiji kod akutnih i hroničnih oboljenja a znatno umanjuje potrebu za uzimanjem lekova. Frekventni opseg delovanja se prelazi skeniranjem.

  Sličan uređaj se već dugi niz godina koristi u Nemačkoj prehrambenoj industriji za ubijanje bakterija, parazita, virusa  u svežem mesu koje se koristi za proizvodnju meet sendviča (sendviči sa sirovim mlevenim mesom). Neke kompanije koriste ovaj uređaj da meso kom je prošao rok oslobode od bakterija, parazita i virusa i nakon toga ga mešaju sa začinima i prave kobasice koje vraćaju u prodaju.

   

  sl1               sl2

   

  Slika 1.                                                                                           Slika 2.

   

  SLIKA 1: Kod harmonizacije ćelija se elektrode moraju držati na nogama i ušima jer se u ušima nalazi najveći broj nervnih završetaka. Postoje istraživanja koja dokazuju da je korišćenjem biofrekvencija moguća regeneracija nerava. Kod pacijenta N.N. je zahvaljujući terapiji M-Gen 2000 u periodu od 6 x sat vremena regenisan nerv u dužini od 5 mm, i paralizovani pacijent je ponovo prohodao.

  SLIKA 2: Kod akutnih upala u području između nogu i ruku ubijaju se bakterije, virusi, paraziti, gljivice, plesni, bradavice i gliste. Dokazano je da postoji više vrsta holesterola, a najopasniji je holesterol koji nastaje izlučivanjem toksina (izmeta) bakterija, virusa i parazita. Ti toksini stvaraju začepljenja krvnih sudova koje može dovesti do moždanog i srčanog udara kao i do formiranja malignih tumora.

  tele2 tele  kuca

  Pored upotrebe na ljudima, M-GEN 2000 je izuzetno efikasan za pomoć domaćim životinjama i kućnim ljubimcima.

  Slika 1 i 2: Tek rođeno tele koje nije imalo šanse da preživi po mišljenju veterinara, posle sat vremena je bilo sasvim zdravo.

  Slika 3: Primena na kućnom ljubimcu.

  Raifova metoda: Dr. Royal Raymond Rife je početkom dvadesetog veka konstatovao da se mnogi uzročnici bolesti mogu uništiti ili oslabiti delovanjem specifičnim električnim impulsima. Dugogodišnjim istraživanjem došao je do saznanja koje frekvencije deluju na određene uzročnike bolesti. Specijalnim prilagođavanjem postojećih mikroskopa bio je prvi čovek kome je 1930 godine uspelo da ugleda žive viruse u prirodnoj boji, i tako spoznao delovanje elekričnih impulsa na uzročnike bolesti.

  Klarkova metoda: Dr.Hulda Clark je drugim metodama izmerila na kojim specifičnim frekventnim opsezima osciluju pojedini mikroorganizmi. Reč je o bioradijacijama koje poseduje svaki živi organizam. Električni impusli male struje ali određenih frekvencija su za većinu parazita, virusa i bakterija smrtonosne frekvencije. Područje frekvencija koje ovaj aparat proizvodi je opseg vibracija virusa, bakterija, gljivica i većine mikroorganizama, i taj opseg se prelazi skeniranjem, to znači da se frekvencije kreću kontinualno te su pokrivene apsolutno sve frekvencije u tom opsegu. Učinak je daleko veći a nekoliko puta brže se prelazi željeni opseg, u odnosu na standardne i slične aparate. Ovom načinom ne postoji mogućnost da nešto bude preskočeno i paraziti, bakterije i virusi bivaju zahvaćeni ma u kojoj fazi razvoja oni bili.

   

  Opsezi delovanja M-Gen 2000 ® biofrekventnih impulsa:

  BIOFREKVENTNI IMPULSI PREMA DR. RAJFU (sa interpoliranim Šumanovim talasima)

  AKUTNE UPALE: Prema dr. Rajfu su impulsi u ovom opsegu veoma delotvorni kod velikog broja degenerativnih, hroničnih i akutnih upala i bolesti.

  (skeniranje impulsa u opsegu 700 do 2.000Hz)

  SARKOMI KARCINOMI: Podupire kod navedenih teških bolesti

  skeniranje impulsa u opsegu 2.000 do 3.000Hz)

  HARMONIZACIJA ĆELIJA: Deluje pozitivno na harmonizaciji nervnog sistema kao i energetskog stanja organa – gde se višak energije smanjuje, a gde je manjak povećava energetski nivo unutrašnjih organa.

  (prema dr. Rajfu su impulse od 10.000Hz)

  BIOFREKVENTNI IMPULSI PREMA DR. KLARK (sa promenom polariteta elektroda)

  BAKTERIJE VIRUSI: Impulsi u ovom opsegu su veoma delotvorni kod bakteriskih i virusnih upala, prehlade, gripa ali i kod proliva i svakog povišenja temperature – primeniti preventivno.

  (skeniranje impulsa u opsegu 300 do 500kHz)

  PROTOZOE BRADAVICE PARAZITI GLISTE: Primeniti pri navedenim problemima duži period svaka dva dana

  (skeniranje impulsa u opsegu 300 do 800kHz)

  GLJIVICE PLESNI MIKOTOKSINI: Primeniti pri navedenim problemima duži period svaka dva dana

  (skeniranje impulsa u opsegu 50 do 300kHz)

  Kod preventivnog korišćenja odabrati područje BAKTERIJE VIRUSI pošto time što njih uništavamo, rasterećujemo imunološki sistem i omogućujemo mu da se lakše bori sa ostalim teškoćama. Preventivni tretman primenjivati povremeno i svakako odmah po pojavi početnih znakova bolesti, kašlja, temperature, proliva i slično. Korišćenje tretmana nastaviti svaka dva do tri dana a kod akutnih bolesti i svakodnevno ali i dalje ostati pod kontrolom lekara. Prepisane lekove koristiti prema uputstvu lekara i ne prezati od upotrebe antibiotika ukoliko ih lekar prepiše. Primena biofrekventne metode ne ostavlja nikakve negativne posledice iako svakodnevna primena može da dovede do povećanja pritiska tj. tenzije ili viška energije.

  Kod dr. Clark metode se preporučuje na početku tretmana i kod manje dece trajanje tretmana impulsima tri puta po 7 minuta sa dve pauze od po 20 do 30 minuta 7-20-7-20-7. Udruženje terapeuta koji se bave Clark metodom preporučuje tretman od jednog sata bez pauzi ako korisnik nema pre jake reakcije. Ovaj tretman je veoma delotvoran!

  Iskustva zapadnoevropskih lekara koji primenjuju metodu dr. Clark pokazuju oporavak ili znatno poboljšanje kod sledećih oboljenja: hronične migrene, sindroma hroničnog umora, reume, hipertonije, hepatitisa, oboljenja bubrega, želudca i creva, kolitis, salmonela, šigela, trihina, kandida, ešerihija koli, oboljenja jetre i žuči, parkinsonove bolesti, nervnih bolesti, depresije, alergije, multiple skleroze, dijabetisa, astme, gripe i prehlade

  Kod dr. Rife metode se preporučuje na početku i kod dece tretman impulsima od 7 minuta sa pauzama a kasnije i 30 ili 60 minuta ali prema uputstvu terapeuta i lekara. Terapeuti koji se bave ovom metodom imaju dobre rezultate i kod ovih zdravstvenih problema : Multiple skleroze, dijabetis tip jedan, reumatični artritis, boreloze, hepatitis C. Elektorostimulacija se vrši preko ručnih bakarnih elektroda ili preko nogu pomoću dve posude sa vodom u kojoj su potopljene elektrode koje su omotane tankim platnom kako ne bi bio direktan kontakt metala sa kožom. Radi bolje provodljivosti dodati kašičicu soli u toplu vodu.

  Evo i Teslinog izveštaja o ovoj tehnici lečenja:

  1-abe1e8e4bf

   

  Sertifikat-Caper

   

   

  UREĐAJ ZA PROIZVODNJU SREBRNE VODE

  proizvodnja-srebrne-vode

   

  Ovim uređajem se pravi srebrna ili jonizirana voda.

  Molekul srebra u toku dana uzima od Sunca do 21 pozitivan jon. Kroz elektrolizu vode ovakvo srebro može u vodu da otpusti tah 21 pozitivan jon od ukupna 42 pozitivna jona koje sadrži. Molekuli tako obogaćene vode pozitivne jone iz srebra raznose do oštećenih ćelija organizma. Noću pod uticajem crnog sunca ( crne materije), ćelije našeg organizma gube svoju zaštitu i jone i tako stare. Svake noći naš organizam je udaru 10 000 takvih zraka. Ovu vodu treba piti noću, jer noću starimo, a danju nas sunce napaja pozitivnim jonima. Ovakvu vodu treba mućkati u ustima, tako da voda kroz dva otvora na krajevima vilice ulazi direktno u krv ( ovo je najbrži put pozitivnih jona do ćelija)

  Neka istraživanja pokazuju da se uz upotrebu ovakve vode može živeti do 140 godina (dolina Hunza), pa čak i do 200 godina.

  Ovakva voda u spreju se može koristiti kao najprirodniji i najefikasniji prirodni preparat za čišćenje i podmlađivanje kože.

  Takođe, sprej se može koristiti i protiv znojenja, kao kapi za oči, sprej za bronhitis ili astmu, za opekotine od sunca, probleme sa urinarnim traktom, za čišćenje zuba i usta, za probavu, tumore i leukemiju, sidu, itd…

  Može se koristiti i za lečenje životinja, a biljke tretirane ovom vodom su otporne na parazite, imaju duplo duži životni vek i duplo su veće.

  Srebrna voda se može koristiti i kao dezinfekciono sredstvo u domaćinstvu.

   

  ZLATNA VODA

  Zlatna voda budu hipofizu i sve hormone u telu.

  Nervima je potrebno zlato da bi bolje funkcionisali.

  Istraživanja pokazuju da su hormoni i informacijske reke DNS-a funkcionišu do 10 000 puta bolje.

  Zlatna voda smiruje nervni sistem i koristi se za odvikavanje od droge, duvana, alkolola i za mršavljenje.

  Prema starim egipatskim predanjima otvara treće oko – epiphysis.

   

  CINK VODA

  Cink voda je potrebna za preko 160 enzima čistača koji transportuju i čiste otpadne materije iz organizma za 70 biliona ćelija.

  Cink je potreban i za gradnju mišića.

   

  PLATINA VODA

  Ova voda je važna za kožu, DNA, koncentraciju, pamćenje i nervni sistem.

   

  BAKRENA VODA

  Važna je za energiju, krv, nerve i imuni sistem.

   

  DESTILATOR ZA VODU

   

  destilator filterwechsel

   

  Naša voda iz slavine sadrži 300 miliona čestica otpadnih materija u jednom kubnom centimetru, kao i opasne otrove hlor i fosfor.

  Ovim uređajem dobijate 300 do 1000 puta čistiju vodu.

  Iz vode prečišćava lekove, radioktivnu vodu i hemijske otrove.

  Da samo takvu vodu pijete, mogli bi da pobedite svaku bolest.

  Voda koju dobijete prečišćavanjem ovim aparatom koristi se za proizvodnju srebrne vode, a dobro ju je koristiti i za pripremu čaja (koji se stavlja u mlaku vodu), napitaka i hrane.