B-Gen 2000

 •  

  CENA: 350E

  Korak dalje u razvoju aparata po Dr. Clark, sa frekvencijama koje u našem telu uništavaju najveći broj parazita, bakterija, virusa, gljivica

  Skenira sve frekvencije od 50 do 900 kHz i time obuhvata sve kritične frekvencije bakterija virusa i parazita:

  70 kHz do 300 kHz – gljivice

  300 kHz do 450 kHz – bakterije i viruse

  650 kHz do 900 kHz – parazite i grinje

   

  Prema iskustvima lekara, metodom dr. Clark postignuto je izlečenje ili znatno poboljšanje kod sledećih oboljenja:

  • različite vrste raka i leukemije
  • hronične migrene, sindroma hroničnog umora
  • reume, hipertonije, hepatitisa
  • oboljenja bubrega, želudca i creva, kolitis
  • salmonela, šigela, trihina…
  • kandida, ešerihija koli…
  • oboljenja jetre i žuči, parkinsonove bolesti
  • nervnih bolesti, depresije
  • alergije, multiple skleroze, dijabetisa
  • astme, gripe i prehlade

   

  Važna napomena:

  Dva sata pre upotrebe aparata potrebno je popiti 2-3 litre destilovane vode ili čaj od koprive, peršuna (stavlja se u mlaku vodu), da bi mrtve bakterije i virusi mogli lakše da prođu kroz filter bubrega. Uz to je važno jesti voćnu salatu od dvadeset vrsta vrsta sirovog voća i meda ili običnu salatu od 20-40 vrsta žitarica, povrća i semenki da enzimi čistači sve lakše izbacili iz organizma.

   

   

  Potpomaže lečenju akutnih i hroničnih oboljenja a znatno umanjuje potrebu za uzimanjem lekova

  Gospođa Dr. Hulda Regerh Clark, američki biofizičar i fiziolog, predstavila je jednu revolucionarnu hipotezu o nastanku bolesti i njihovom izlečenju. Nakon više od dvadeset godina samostalnog istraživanja i preko 20 000 pacijenata Dr. Clark otkrila je da su paraziti uzrok mnogih lakših pa i najtežih oboljenja. Paraziti danas egzistiraju u ljudima u svim razvojnim stadijumima, ali školska medicina iz raznih razloga to nije konstatovala.

  Prisustvo virusa, bakterija, gljivica, glista itd u našim telima, podupiru teški metali i ostale toksične materije koje unosimo vazduhom, vodom, hranom, sredstvima za higijenu i mnogim produktima modernog života.

  Dr. Clark je pronašla na kojim specifičnim frekventnim opsezima osciluju pojedini organizmi. Reč je o bioradijacijama koje poseduje svaki živi organizam. Njena istraživanja su bazirana na osnovu ranijih radova na tom polju – amerikanca dr. Royal Raymond Rifa, rusa dr. Lakhovski, našeg Nikole Tesle i drugih.

  Prema hipotezi dr. Clark se pozitivnim impulsima, koji su priključeni na telo, privlače negativno naelektrisani objekti kao što su npr. bakterije. Moguće je takođe da se tim naponom „izvlače„ izazivači bolesti kroz ćeliske otvore (takozvane jonske pore).

   

  Dr. Clark je u svojoj praksi zabeležila više od 1000 slučajeva izlečenja od raka i nekoliko stotina izlečenja side.

  Ne savetuje se korišćenje  „B-Gen 2000„ ako ste trudni ili nosite pejsmejker iako štetni učinci nisu poznati.

   

  Pored toga što pomoću B-Gen 2000 uništavate parazite, viruse i bakterije u organizmu, njegovom primenom povećavate energetsko stanje organa, odnosno vrši se harmonizacija energentskog nivoa organa i jačate imunološki sistem a dobrim delom rešavate i sledeće probleme:

  - oslobađanje gljivičnih oboljenja

  - kosa prestaje da opada i čak se stimuliše rast

  - povećava mogučnost trudnoće

  - problem potencije kod muškaraca

  - otklanja se umor i nesanica

  - poboljšanje čula sluha i vida

  - osećaj gladi se gubi

  Da bi proces bio delotvorniji u toku tretmana preporučuje se unošenje što više tečnosti (dve litre po mogućnosti prokuvane vode) i čajeva za čišćenje bubrega i korišćenje vitamina C. Ovaj proces pomoći će telu da eliminiše toksine.

  Certification: CE

  Classification: EU medical products class 1 – EN 60601

  B-Gen 2000

  Prirodni način lečenja:  Biofrekvencije po Dr. Clark sa skeniranjem svih frekvencija od 50 kHz do 900 kHz.

  U čemu je prednost ovog aparata? Kod klasičnog Cappera frekvencije stimulacije se emituju stepenasto i tako pokrivaju samo odredjeni broj frekvencija. Taj način se takodje pokazao uspešan ali se daljim razvojem došlo do novog principa rada.

  Radi se o tome da B-Gen 2000  ima drugačiji pristup. Područje frekvencija od 50 do 900 kHz na kojima je opseg vibracija virusa, bakterija, gljivica i vecine mikroorganizama, se prelazi skeniranjem, to znaci da se frekvencije kreću kontinualno. Time su pokrivene apsolutno sve frekvencije u zadatom opsegu.

  Znači da je učinak daleko veći a nekoliko puta brže se prelazi željeni opseg, u odnosu na standardni Zapper.

  Ovom načinom skoro da ne postoji mogućnost da nešto bude preskočeno i bakterije, virusi i paraziti će biti zahvaćeni ma u kojoj fazi razvoja oni bili.

  Prema dr Clark su pronadjena sledeća područja frekvencija:

  70 kHz do 300 kHz – gljivice, plesanj, mikotoksini

  300 kHz do 450 kHz – bakterije i virusi

  350 kHz do 500 kHz – protozoe (jednoćeliski organizmi), gliste

  400 kHz do 450 kHz – bradavice

  650 kHz do 900 kHz – parazite i grinje

  Nekoliko primera iz prakse:

  Ilija, 69 god. sa višemesečnim problemom zatvora, gde lekovi nisu pomagali, već posle prve primene Multicapera je ponovo imao normalnu «stolicu» – primena “7min-20min-7min-20min-7min”

  Devojčica, 9 god. Stomačni grip sa jakim prolivom , nakon prve primene “7min-20min-7min-20min-7min” pala u dubok okrepljujući san, probudila se bez ikakvih simptoma .

  Devojčica, 10 god. – rešen problem bradavica velicine 2-5 mm, posle desetak delovanja multicaperom (područje bradavica) direktno na bradavice po 5 do 10 minuta. Direktno se deleuje ovlaženom pozitivnom elektrodom (crvena ili braon žica) a negativna sonda (sa plavom žicom) se drži u ruci.

  Edit, 68 god. Konstatovani jednoćeliski organizmi trihomoni i posle jednosatne primene bez pauze, na području pantljičare, jednoćeliski organizmi više nisu konstatovani – preporuka: svejdno ponavljati tretman 6 nedelja dva puta nedeljno.

  Senka, 32 god. sa višemesečnim problemom HPV (humani papilon virus) posle 3-nedeljne primene Multicapera “7min-20min-7min-20min-7min” ozdravila i nakon 3 meseca zatrudnela! Primenjivala ovlaženu elektrodu direktno na predeo izmedju nogu, spoljnu stranu genitalija.

  Bojana 52 god. Kašljala neprekidno oko mesec dana, čak i tokom sna, lekovi joj nisu pomagali, koristila samo 30 min Multicaper (što ne preporučujemo – sigurnija je primena “7min-20min-7min-20min-7min” ili jedan sat neprestano) lako zaspala i nije više zakašljala.

  Dečak Marko 12 godina u Foći, BiH, dve noci visoka temperatura oko 40 stepeni i lekovi nisu pomogli. Jedan prijatelj im je doneo zapper da pokušaju i već posle prve terapije 3×7 min. sa 2o minuta pauzom temperatura pala na 38 stepeni. Posle dva dana i dva capovanje je temperatura opala na normalu. Pri tome je pio dosta čaja .

  Devojčica, 13 god. sa temperaturom od 38,6°C ali sa jakom željom da sutradan ide u školu i zatim sa drugaricama na proslavu rođendana primenila pre i popodne multicaper po 1 sat u položaju BAKTERIJE VIRUSI. Sutra ujutro se probudila sa normalnom temperaturom i vesela otišla u školu.

  Petar 43 godine, iz Vranja, počelo grebanje u grlu sa nadražajem na kašalj, obično je bi to završilo na antibioticima. Osoba je sklona čestim upalama grla. Koristio multicaper celo vece , tj. obavio 5 capovanja bez pauze. Sutradan je nestao bol u grlu i neprijatno grebanje.

  Milanka 35 godina, Sarajevo, neudata, depresivna sa upalom pluća, je u bolnici ležala 2 nedelje. Majka joj je kupila multicaper i devojka je koristila tri nedelje prema uputstvu. Kontrola, tj. rentgenska slika je pokazala da su pluća uredna a depresija se smanjila i devojka se posle mesec dana vratila uobićajenim aktivnostima na radnom mestu.

  Novosađanka, 26 godina, bezuspešno pokušavala tri godine da zatrudni. Koristila multicaper samo nekoliko puta neprekidno po jedan sat, i to na nogama, tako što je u dve dublje posude s vodom spustila po jednu elektrodu i zatim zagazila. Tako je jače delovala na parazite iz donjeg dela tela. Za nekoliko meseci je zatrudnela.

  Izveštaj Karin Burk: godinama Klark terapiju smtra važnim stubom u svojoj lekarskoj praksi: „Prvi pacijent koga sam usrećila caperom bila je moja majka. Još od detinjstva ona pati od napada migrene, javljaju se do tri puta u mesecu i po pravilu traju tri dana. Preporučila sam joj capovanje šest sedmica svakodnevno 3 puta 7 minuta. Posle toga dve sedmice pet dana u sedmici, takođe, 3 puta 7 minuta. Na kraju je napravila dvodnevnu pauzu. Posle toga se capovala dve sedmice nedelje samo 10 minuta dnevno 5 dana u sedmici. Migrena je nestala, jednostavno je više nije bilo. Od tada vodi normalan život, sastaje se s prijateljima i, čak, popije čašu vina, bez stalnog straha da će doživeti napad migrene. Nije dalje sprovodila ovaj tretman, ni ikakvu drugu terapiju. Sada joj je 80 godina. Ovo uvek rado pričam svojim pacijentima da ih ohrabrim”.

   

  Garancija :12 meseci Certification: CE Certificat Classification: EU medical products class 1 – EN 60601

  Za sve zainteresovane preporučujemo informacije preko Interneta i izdanja doktorke Hulde Clark:

  • Heilung ist Möglich (HIM), ISBN 3-426-76152-1

  • Heilverfahren all Krebsarten (HAK), ISBN 1-887314-13-X

  • The Cure of all Advanced Cancers (CAC), ¸ ISBN 0-9636382-3-3

  • The Cure of HIV and AIDS (CHA), ISBN 1-890035-01-7

  Sertifikat-Caper